Om os

Det har været mange års snak, overvejelser, ønsker og angstprovokerende overvejelser at sælge vores lejlighed og trykke base i København og flytte langt ud I skoven omgivet af de svenske fjelde, vilde dyr og med en økonomisk usikker fremtid. Men vi tog valget og det har vi ikke fortrudt.

I København havde Orest i mange år en krævende stilling som geofysiker hos Mærsk Oil på Esplanaden og Lykke, som er uddannet på Kunstakademiets billedkunstskoler arbejdede som billedkunstner og fotograf suppleret med et arbejde på Designmuseum Danmark.  Efter 8 år hos Mærsk Oli, et oliemarked I knæ og den ene fyringsrunde efter den anden, som skabte et presset arbejdsklima blev det tydeligere og tydeligere, at tiden var inde til at forfølge vores fælles drøm om at leve i naturen

Og at leve i naturen var ikke uvant for os. Lykke er opvokset med skoven i baghaven af selvforsynende forældre og Orest har vandret, ved hver given lejlighed, alene i Karpaterne i Ukraine siden han var 15 år. Og vi har sammen brugt næsten alle vores ferier ude i naturen gennem sidste 16 år. Men det at sige farvel til trygheden og komforten i byen for at vælge at bo så langt ude som vi har valgt er noget helt andet. Og så er der det psykologiske aspekt ved at være fælles om alt og sammen i døgnets 24 timer. Den enorme tid og ro der pludselig er, ingen at spejle sig i, ingen juledekorerede vinduer eller reklamer, der fortæller dig om nye behov er en frihed som er meget værdifuld for os.